21.58



torsdag, ja har gjort nästintill ingenting i skolan, övat lite på spexet osv. Sen har jag tränat ikv också, knät gör lite ont nu efter men det är smällar man får ta. Imorgon är det fredag vilket betyder helg. Har tänkt att bara vara hemma hela helgen och mysa med familjen, eller egentligen med bikinin och solen men ja. Vi har ju verkligen fått sånt fint väder, jag hoppas verkligen att det håller i sig nu ända tills oktober. Haha nerå, men väldigt länge. Igår klippte jag mig också, 5 välbehövda centimeter rök. Det känns kort men skönt. Nu ska jag sova. 

.

PALLAR INTE, har haft så mycket stress i skolan osv så jag inte tänkt så mycket på just mitt liv. Men nu när d är klart har jag bara gått och tänkt och jag blir så arg, på allt, jag orkar inte. Längtar tills jag kan börja om på nytt. Jag ser verkligen gymnasiet som ett nytt kapitel, då jag lägger allt bakom mig. Jag fattar bara inte varför folk som jag inte har gjort någonting mot ska få trycka ner mig. Blir bara så ledsen på allt. 

00.39

Gud vad jag ljög när jag skrev förra inlägget. Visst, jag är glad för vädret, för att det snart är sommarlov och för att jag fick sommarjobb. Men det finns så mycket annat som jag inte är glad över. Som tex att jag är skadad. Skulle inte hellre göra nått annat än att spela imorgon. Blir sur att man hoppar över en match men man gör massa roligheter dagen innan. Vill bara spela, de är det enda som just nu gör mig glad. 

lördag


ÄNTLIGEN, livet känns äntligen bra. Alla prov e klara, alla inlämningar, det är bara 14 dagar i skolan innan sommarlov. Solen har varit framme och det har varit sjukt varmt hela dagen, har legat och bättrat på brännan hela dagen, vilket verkligen behövdes. Sen har jag fått sommarjobb genom kommunen, barnomsorg, precis som jag ville. Dock inte nära där jag bor ms
en tror jag ska flytta hem till Jennie de två veckorna. Fast när allt känns bra är de alltid nått dåligt. Har haft jätteont i knät sen matchen förra helgen. Inte bra, speciellt inte när säsongen är igång. Står över helgens match och hoppas på att det blir bättre. Ikväll ska jag hitta på någonting med Jennie. 

lill-lördag

Gud vad jag längtar tillbaka till någerlunda värme. Fast de säger att det ska bli varmt tills helgen. Hoppas verkligen det, är så himla trött på kyla och grått hela tiden. Imorgon är det torsdag, vilket betyder första geografi nationella, och sen är det origenteringsdag. Får se hur det går, med tanke på att jag inte brytt mig om att plugga ett skit, och sen att jag har ont i knät är ju inte bästa förutsättningen när det är orienteringsdag. Hoppas det håller, och att jag även kan träna imorgonkväll. Nu ska jag duscha sen hoppa ner i sängen, jag är så himla trött varje dag efter skolan. 

trist måndag, med rolex som förgyller den


Tisdag imorgon, vilket betyder två prov och en uppsats inlämning. uppsatsen är klar, kanske inte den bästa men det är iallafall klar. Känner att jag kan so provet relativt bra iaf. Spanskan är sämre, kan verkligen inte någonting. Kmr väl bli ett F på omprovet.. Igår var det bara en månad kvar till sommarlovet och det är nu man börjar räkna dagar. Orkar verkligen inte skolan längre. Egentligen orkar jag ingenting. Knät verkar ha pajat också, så förmodligen ingen träning på hela veckan. Får damp på mitt liv just nu. Behöver nån som lyser upp vardagen lite, en som man kan gosa mä också. Nej men nu ska jag återgå till äckelpluggandet. 

söndagsångest


Har inte skrivit nått sen jag kom hem från resan. Det är för att det är så himla mycket i skolan nu på slutet. Nu är det bara en månad kvar tills avslutningen. Efter veckan som kommer är alla nationella klara och alla andra prov och inlämningsuppgifter som jag vet. Känns skönt men ändå jobbigt, för det är så jävla mycket till just den här veckan. En inlämningsuppgift, en uppsats, två prov(på samma dag) och två so nationella. Har inte pluggat nått till något av allt de. Känns bra. Idag har jag spelat match, det gick inte bra för laget, men stundtals gick det ganska hyfsat för mig, fick göra säsongens första mål också. Nu ska jag kolla på tvd och sen bara chilla resten av kvällen. (även fast jag borde göra skolarbeten)