home


Nu är vi i Sverige. Bilden är från toan på Arlanda precis efter att vi landat. Flygresan gick snabbare än vad den skulle så det var skönt. Just nu sitter jag i bilen påväg hem, jävligt hungrig, och trött. Skönt att jag är ledig imorgon, behöver vila ut, och även skriva klart so uppsatsen. Imorgon är det även träning, vilket jag ser fram emot, och inte bara för att jag bara tränade 2 gånger på resan utan för att det är min första träning ute på riktigt gräs för i år. godnatt

dag 7



Idag är det sista dagen, eller egentligen imorgon men då åker vi ju hem.. Hoppas på finväder hela dagen och som de ser ut just nu så är de fint väder. Även fast d ska bli tråkigt att åka härifrån imorgon så ska de ändå bli skönt. Har saknat mina vänner, min säng och att ha internet hela tiden. hehe. Nu ska nog jag och Hannah gå ett tag till poolen. 

sweet sixteen



new 2


Mer shopping blev det idag som ni kan se. Klänningen ska jag nog ha på kvällen på avslutningen. Hittade även en väska som jag tyckte va fin, den kostade bara 19 euro också, men tror inte jag köper den ändå. Lite svårmatchad. 

new



Igår när vi var och shoppa hittade jag lite fina saker. Köpte dock bara ett linne för 6 euro. Hinner nog gå dit några gånger till innan vi ska åka hem.

jag är 15 år

Idag ska vi bara chilla, kanske drar till poolen ett tag och solar, dock är jag för röd för tillfället. Imorgon är det den 19 vilket betyder min födelsedag.


dag 4

Idag har det varit fint i stort sett hela dagen. Vid halv 4 blev det dock molnigt som det är nu me. Har legat i solen hela dagen, mycket skönt. Det blev ingen shopping igår men vi ska dit idag istället. Hoppas jag hittar lite fina saker. Nu ska jag bara chilla, hörs.


dag 3

Dagen har bestått av en utflykt i buss med stopp här och där. Bland annat på högsta punkten av madeira. Dock är såna här saker ingenting för mig. Sen att det va fint väder och varmt hela dagen gjorde det ju ännu tråkigare att vi åkte buss halva dagen. Jag fick iaf några tillfällen att sätta mig i solen, vilken resulterade i röd kropp, eftersom jag inte tänkte på att smörja in mig.. Nu ska vi kanske dra till shoppingcentret som innehåller bl.a. zara och hm, eller så blir det väl sova tidigt. 


DAG 2 på Madeira







1. biljetten, 2. bild från luften, 3. min otroligt goda frulle, 4. jag på gymmet
Nu är vi på Madeira. Det är relativt varmt men idag regnar de väldigt mycket. Igår tittade iallafall solen fram på kvällen och den va väldigt varm och skön, så vi hoppas på mer sol och mindre regn. Eftersom det inte var bra väder passade jag på att köra ett träningspassen, behövligt efter all godis jag tryckt i mig.


.

Jag känner att jag har noll livslust och att jag är väldigt negativ till allt just nu. Till exempel skolan, förut brydde jag mig och pluggade mkt osv, det gör jag verkligen inte längre. 

Men det är inte bara de, jag är trött på allt. Jag kan inte förstå att folk kan bete sig så som de gör mot andra människor som brukade stå dom så nära. Hur man kan säga elaka kommentarer som man vet gör den här personen ledsen. Eller bara göra nått med flit som gör den andra ledsen. Jag fattar inte att personer kan ändras från att vara ens närmaste till att vara så långt bort på så kort tid. Även om "det bara är på skämt" så kan man ju fatta att vissa blir ledsna. Jag orkar inte att jag ska bry mig så jävla mycket, men det gör jag.

LILLAN


Idag fyller lilli år. GRATTIS världens allra bästa vän. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är den bästa vän man kan ha och jag är så glad att vi är vänner. Du är den snällaste personen jag känner och väldigt omtänksam och dig kan man lita på. grattis bff love u

måndag

 
Idag är det måndag, vilket betyder en ny vecka. Nämligen sista veckan innan lovet. Imorgon är det fysiknationella, har pluggat hela veckan men ingenting har fastnat och jag känner att det är meningslöst. Nationellaprov ska väl ändå vara att man visar vad man lärt sig och inte sitta och råplugga veckan innan. Känner att det finns viktigare skolsaker att göra, som att skriva so-uppsatsen. 
 
Imorgon fyller Lillan, vilket betyder födelsedagsfika efter skolan innan träningen. Det är även sista gången på två veckor som jag träffar Lovisa, eftersom hon ska åka till Thailand. Lite tråkigt. Här ovanför ser ni min nya jacka lite snabbt. Bättre bilder på den kommer, och även på annat nytt jag köpt kommer när det blir bättre väder ute, alltså bättre ljus.

tråki

Jag hinner aldrig ta mig tid att sätta mig och blogga på vardagarna längre. Det känns som att vi har så himla mycket i skolan, vilket vi har. Men efter den här veckan och nästa så är det påsklov, ska bli så skönt att bara komma bort från allt. Är så trött på skolan. Fysiknationella, so uppsats, hemkunskapsprov, ja det är väl de vi har kvar innan lovet. Just nu sitter jag och försöker skriva uppsatsen men det går inte särskillt bra. Igår kom mina vita låga converse, älskar converse och mina gamla låga är helt äckliga. Nu ska jag snart hoppa i säng. FAN va dålig jag är på bilder.