17/1 FREDAG

Veckan har rullat på, inte gjort så mycket speciellt. Imorgon är det cup, inte så taggad, men hinner väl bli. Sen får vi se om jag bara blir hemma resten av helgen, eller om jag har myskväll med tjejerna. Nu ska jag bara gå upp och borsta tänderna osv, sen väntar sängen för min del. Måste gå upp klockan 05.00 inatt. 

12/1 SÖNDAG

Idag hade vi fotbollsträningsmatch mot norrby. Såg det mest som en träning, vilket det var. Det var ändå mycket roligare än en träning eftersom allt gick mycket fortare osv. Vi spelade två matcher och båda va jämna men vi "hade" båda, en vinst och en oavgjord, så helt ok resultat tycker jag, även om vi kunde ha vunnit båda. Imorgon är det en ny vecka, vilket betyder skola osv. Fast på tisdag går jag bara halvdag för ska till tandläkaren på förmiddagen, och sen på torsdag ska vi ha tema dag hela dagen. Så en ganska chill vecka ändå. Nu ska jag gå ner och lägga mig och sova. Godnatt. återigen en vääääldigt fin bild på mig. gotland -11.

wanties

Lite saker jag vill införskaffa mig till våren, finns mycket mer men detta, en vårjacka och en ny väska står högst upp på listan. Fast nu har vintern precis börjat så jag lär väl vänta ett tag med att köpa allt. Iallafall använda allt. Men det är just vid den här tiden man börjar kolla på vårkläder osv, iallafall jag. hehe, kanske lite för tidigt..
 

8/1 ONSDAG

Tänkte bara göra en snabb uppdatering innan jag ska sova. Dagen var ganska chill och gick ganska så fort, även fast det är jävligt jobbigt att komma tillbaka till verkliga livet. idag fick vi reda på att vi ska ha fysik som nationella provet i NO, vilket betyder jättemkt jobb nu framöver. Efter skolan va jag bara hemma och chilla och sen senare kom joel. Nu har jag precis kollat klart på ph, så nu är det dags att sova. Godnatt.
och ja, en ganska fräsch bild på mig och joel för ganska länge sen
 

ONE TREE HILL

Dagen har gått fort och imorgon är det som sagt skola. Sista terminen i grundskolaN, vilket betyder nationella prov som jag inte är ett dugg taggad till. 
Nu: även fast jag skulle sluta med onyttigheterna kunde jag inte motstå b&jn som stod i frysen, så nu blir det b&j och oth. 
 

7/1 TISDAG

Det är tisdag, sista dagen på lovet och här ligger jag nerbäddad i sängen och klockan är snart halv tre, och nej, jag är inte sjuk. Jag har bara inte orken att gå upp. Igår innan jag skulle sova hade jag sån motivation till att träna osv, men när jag vakna imorse, eller vid 12, så hade jag ingen ork alls. 
Men ändring ska de bli med de. Jag ska ta tag i livet, bli mer tränad och äta nyttigare. Nu när det är nytt år känns det som en bra tid att starta, så får vi se hur länge jag orkar, kmr förmodligen hålla på max en vecka om jag känner mig själv rätt. Ska även ta tag riktigt ordentligt med bloggandet och kanske till och med ta fram kameran. Det får vi se mer framöver.