fredagen den 28 mars

Äntligen är det helg. Även fast veckan gått snabbt så är det ändå så himla skönt när fredagen kommer. Ikväll ska jag nog va med några kompisar och sen imorgon så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske ska till stan med mamma också. På söndag är det match som står på schemat, vi ska åka ända till Borlänge och möta Kvarnsveden. Skulle vara kul att vinna eftersom det var dem vi förlorade finalen i Dalecarlia 2012 mot. sorri har ingen bild.

jacka

Jag måste verkligen köpa en ny vårjacka. Den quiltade beiga jackan tycker jag är finast men den finns inte i storlek.
 

onsdag

1. jag en morgon, 2. rolex på födelsedagen, 3. gofika hos farfar på hans födelsdag, 4. jag i lördags, 5. testa ny loka i måndags i väntan på tandläkaren, 6. dagens brunch
Har inte skrivit på nästan en vecka, tiden går så hilma snabbt. Nästa vecka är det liksom april, och om två och en halv vecka åker vi till Madeira. Idag är det utvecklingssamtalsdag vilket betyder att vi är lediga, och jag har inget utvecklingssamtal idag så jag behöver inte åka till skolan alls. Så ska bara chilla hela dagen och senare ikväll ska jag träna. Ute träningen är veckans höjdpunkt.
 

snabbis

Äntligen har jag fått helg. Inte för att veckan gått segt för det har den verkligen inte. Efter skolan idag va jag med Lollo och Lilli, och ikväll kommer dom hit och ska fixa till mitt hår. Imorgon ska jag va med tjejerna, ska bli trevligt eftersom det var ett tag sen. Nu ska jag städa i mitt rum..

"vänner"

Jag har tänkt på en grej, jag förstår inte varför man inte ska kunna vara sig själv och göra vad man vill utan att ens vänner och bekanta ska kolla snett på en. "Hon gör de för att försöka va som den" "hon klär sig si" "hon gjorde så". Ja, jag tror ni förstår exakt vad jag menar. Jag kan inte neka att jag inte är en person som nångång klagar på andra osv, men jag har försökt sluta men kanske glömt bort det efter ett tag och gör något dumt som kan göra nån annan ledsen. 
 
Det är också en sak. Man gör ofta dumma saker eller säger dumma kommentarer som gör andra ledsna. Även om den som säger kommentaren skämtar. Det är inte okej. Jag gör ofta sånna här saker utan att jag märker de, så jag sitter inte här och klagar på andra utan jag säger det för att jag tycker att ALLA ska sluta med det. Den som säger nått mår väl inte bättre av att trycka ner andra, ingen ska kunna må bättre av att vara elak mot någon annan. 
 
Vilket leder oss till en annan sak jag tänkt ta upp. Det finns vissa saker som inte är okej att göra. Verkligen inte okej, som man gör ändå bara för att göra de. Är det nån som gör något dom vet sårar en annan människa tycker jag man ska åtminstone försöka få allt bra igen och visa att man vet att man gjort fel.
 
Återigen,jag vet att jag själv inte är felfri, men jag ska försöka bli en snällare människa och det tycker jag att ALLA ska. 

Rolle

Dagen har bara varit allmänt seg, jobbig på alla sätt och vis. Trött var jag också. Det enda bra med dagen är att jag har känt mig bättre i halsen, men inte alls bra och har ingen energi i kroppen alls. Nu ska jag fika lite eftersom Rolex, våran hund, fyller 1år idag vilket vi firar med tårta (fast ingen tårta till han).
 

new

Åkte till stan med lilli i söndags, köpte bara detta linne. Från ginatricot och kostade endast 79kr. 

honung och hm

Sitter just nu och dricker honungsvatten och kollar på kläder från hm. Ska nog beställa lite därfrån tills resan. Jag har inte skrivit på typ en vecka och det beror väl på att jag har varit sjuk. Fast blev sjuk i typ fredags men ändå. Nu sitter jag och funderar om jag ska åka en sväng till stan med lilli. Vet inte riktigt hur jag ska göra pga att jag har fortfarande mycket ont i halsen.. Vi har två nationellaprov i veckan, båda i svenska och vill verkligen inte vara sjuk så att jag missar dom. Har även sett att vi har endast en vecka utöver lovet ledigt utan nått nationella fram till att alla är klarta. Det känns inte så kul. Svenska, mattte och engelska går väl an men fysik och so kommer bli jättejobbigt, kommer behöva börja plugga nu tills fysiken, bara tre veckor kvar.. 
 

gameday

Idag är det som jag sa igår match. Är övertaggad. Ska bli så kul att få använda mina copa igen. Igår var det ju melodifestivalen, Anton kom sist vilket jag tyckte sög. Visst vinnaren var helt ok men det var absolut inte rätt låt som vann. Som jag sa igår så skullejag göra en förändring i håret. D gjorde jag och jag blev inte alls nöjd. Det liknar typ en tigerkaka. Ska göra fler ljusa slingor eller så ska jag färga tillbaka till helbrund, har inte riktigt bestämt mig än...
 
 

frukost

Knäppte dessa bilder imorse men har inte orkat gå till datorn och blogga. Har varit sjuk hela veckan men är nästan helt frisk nu. Sååå skönt eftersom jag ska spela min första utematch för iår imorgon. Riktigt taggad är jag också. Ska bli så kul, om jag kan spela dvs, men de tror jag. Ikväll blir de mellomys med tjejerna, ska bli riktigt trevligt eftersom d va ett tag sen jag va me dom. Ska även kanske göra en förändring i håret, men vet inte riktigt säkert än, me de får ni se sen isåfall.