Ronaldo-Isa


Hahah asså ja jag och Ronaldo. Ser ingen skillnad. 
Idag spelade jag match med div2. Matchen slutade 5-1 till dom och jag spelade ungefär 30 min. Gick inte så bra för mig men nya tag till matchen imorgon. 

midsommar

 Igår var det midsommar. Inte riktigt midsommarväder men jag hade en helt okej kväll med tjejerna. Dagen har bara bestått av sova och chillat hemma med familjen. Imorgon är det match, med div2. Känner mig inte alls taggad, har liksom inte tränat på två veckor... Sen på måndag börjar jobbet igen, som jag förövrigt tycker är roligt. Senare på kvällen bär det av till gimo och match med div4. 

den 11 juni avslutning + student

Den 11 juni slutade jag nian och Hannah tog studenten. En väldigt bra dag om man bortser från att jag hade halsfluss. Kommer sakna min gamla klass och mina lärare, men känner att det ska bli väldigt skönt att komma bort och börja i ny skola och förhoppninsvis få nya vänner. 

sommarlov, halvsjuk och börjar jobba på måndag

Det var ett jävla bra tag sen och det är synd. Jag fattar inte varför jag aldrig bloggar. Nu har vi iallafall fått sommarlov, vilket känns awesome. Fast det kunde inte börja sämre än vad det gjorde. På avslutningen hade jag feber och ont i halsen. Ändå var jag först i kyrkan, sen hannahs student, sen spex och avslutningsmiddag. Allt detta resulterade till att jag på torsdagseftermiddagen fick åka till doktorn och kom hem med penicillin. Vilket betydde att det var hejdå till one direction konserten på fredagskvällen. En av sakerna jag verkligen hade sett fram emot ett bra tag. Nu sitter jag här och har sommarlov, är halvsjuk och börjar jobba på måndag, love life.

måndag

Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet börjar. 
tisdag spexövning 
onsdag Stockholm och grönan med 9orna
måndag spexövning 
tisdag spexuppvisning för skolan
onsdag avslutningen
Endast fem dagar och som ni ser gör vi inget i skolan de dagarna. Dock är det mycket fix med spexet kvar men det är ändå kul. 
En sak som är mindre kul är att jag har gått och blivit sjuk. Pallar inte. Helt seriöst, jag kan/får inte vara sjuk nu. Nu ska jag iaf vila lite och hoppas på att jag blir frisk så snart som möjligt. En sjukselfie 



stan




I fredags var jag till stan med mamma. Köpte de som finns på bilden och lunchade på cupido.