torsdag

Skolan har varit seg hela veckan, känns inte som vi har gjort nånting vettigt. Imorgon har jag iallafall första nationella, muntligt i matte. Är nervös även fast matte är mitt starkaste ämne, men det kanske är just därför eftersom jag inte vill faila. Oklart om det blir träning ikväll eller inte, jag börjar känna mig lite småsjuk, med ont i halsen osv. Vill ju inte bli sjuk nu när det är så mycket i skolan liksom. Nu ska jag gå ner och kolla på top model sverige som jag missat.

oreo

Marabou oreo kan vara det godaste jag ätit. Iallafall godaste chokladen. Igår va tjejerna här och vi mös och sjöng singstar, det var riktigt gos. Idag har jag bara chillat och snart ska jag dra till lovisa på mellomys. Hoppas kvällen blir en av dom bättre detta lov. 

två självporträtt

 

mot träning

Igår var vi till lovisas stuga ute i östa. Vi åt god mat, spelade spel, lyssnade på bra musik och bara chillade. Det var riktigt mysigt. Imorgon har jag inga planer men det blir väl förmodligen något med tjejerna. Ska försöka uppdatera regelbundet med flera inlägg per dag nu hade jag tänkt. Vi får väl se hur det går. 
Nu: träning

Alto Lido

Den 14 april bär det av mot madeira. Vi ska vara borta påsklovsveckan vilket betyder att vi blir borta på min födelsedag. Det ska iallafall bli skönt att åka till ett lite varmare land, även om det inte är jättevarmt i madeira. Bilderna är från vings hemsida.

sneak peek

Här är två stycken bilder på mitt rum. Gjorde om lite smått genom att vända på hyllan. Bilder på hela rummet kommer senare när det är bättre ljus. 
 

6/2 TORSDAG

Som jag skrev igår så va jag trött på livet osv, och ja, det har inte blivit bättre precis. Idag i skolan var jag jätte bitter och blev arg på minsta lilla som gick fel. Jag har försökt dölja hur jag egentligen mår men jag lyckas verkligen inte. Jag är iallafall glad att jag har mina underbara vänner som finns där för mig även när jag är hur bitchig som helst mot dom. Imorgon är det fredag, skönt men även jobbigt. Vi har matteprov  och jag känner mig inte helt säker på allt som jag borde. Har lite svårt att koncentrera mig också med tanke på de som hänt. Nu ska jag iallafall gå ner och byta om och sen åka vidare på träning. Hoppas den får mig på andra tankar iallafall i en och en halvtimme. Det behövs verkligen. en väldigt ful bild från skolan
 

5/2 ONSDAG

 
Livet är verkligen inte på topp, fast kan inte riktigt skylla på de när de gäller den dåliga uppdateringen. Inget speciellt kul har hänt sen sist. Har iallafall bestämt vilket gymnasium jag ska gå på i höst och de känns skönt. Var på öppethus där idag och de va helt underbart, verkligen nått jag vill jobba med i framtiden. I helgen ska familjen till stockholm och sova en natt på hotell och bara mysa, känns verkligen behövligt efter de som hänt. Nu ska jag kolla på finalen av PH.